27 de agost de 2020
27.08.2020
Regió7

Katy Perry i Orlando Bloom anuncien el naixement de la seva primera filla

La parella dona la benvinguda a Daisy Dove Bloom a través de les xarxes socials

27.08.2020 | 12:14
Kate Perry i Orlando Bloom |

Si fa uns dies Katy Perry mostrava emocionada l'habitació que tenia preparada per a la seva nena, ara la nena ja és aquí i té nom, Daisy Dove Bloom. Després d'haver passat un embaràs en plena crisi sanitària, la cantant ha sigut per fi mare de la seva primera filla amb l'actor Orlando Bloom. El nom l'han escollit entre una llarga llista que han anat preparant durant els últims mesos, ja que van esperar el naixement per veure-li la cara.

La petita ha arribat a la família un any i mig després que els seus pares es comprometessin, tot i que el casament, que s'havia de celebrar l'estiu passat a Austràlia, haurà d'esperar un temps. Daisy és la primera filla de la cantant de 'Firework'. Bloom ja té un nen, Flynn, de 9 anys, amb la seva exdona, la model Miranda Kerr.

A través del compte de l'Unicef, organització sense ànim de lucre de la qual tots dos són ambaixadors, és on la parella ha publicat una imatge agafant la maneta de la nounada. «Estem flotant d'amor i sorpresa per l'arribada segura i saludable de la nostra filla, no obstant, sabem que som afortunats i no tots poden tenir una experiència de part tan pacífica com la nostra. Des de la Covid-19, moltes més vides de nounats estan en risc a causa de la falta d'accés a l'aigua, sabó, vacunes i medicaments que prevenen malalties. Com a pares d'un nounat, això ens trenca el cor, ja que empatitzem amb els pares que lluiten ara més que mai», assenyalen Katy i Orlando en el text que acompanya la imatge.

«Celebrant el cor que sabem que la meva filla té, hem creat aquesta pàgina per donar i celebrar la portada de DDB. Al donar-los suport a ells, estàs recolzant un inici saludable i a reimaginar un món més saludable per a cada nen. Esperem que el teu cor pugui florir amb generositat», assenyalen els feliços pares.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Posted @withregram — @unicef Welcome to the world, Daisy Dove Bloom! We are honoured to introduce Goodwill Ambassadors @KatyPerry and @OrlandoBloom's new bundle of joy.? ? "We are floating with love and wonder from the safe and healthy arrival of our daughter," Katy and Orlando told us.? ? "But we know we're the lucky ones and not everyone can have a birthing experience as peaceful as ours was. Communities around the world are still experiencing a shortage of healthcare workers and every eleven seconds a pregnant woman or newborn dies, mostly from preventable causes. Since COVID-19 many more newborn lives are at risk because of the increased lack of access to water, soap, vaccines and medicines that prevent diseases. As parents to a newborn, this breaks our hearts, as we empathize with struggling parents now more than ever.? ? "As UNICEF Goodwill Ambassadors, we know UNICEF is there, on the ground, doing whatever it takes to make sure every expecting mother has access to a trained health worker and access to quality healthcare. In celebration of the heart we know our daughter already has, we have set up a donation page to celebrate DDB's arrival. By supporting them, you are supporting a safe start to life and reimagining a healthier world for every child. We hope your ?? can bloom with generosity.? ? Gratefully-? ? Katy & Orlando."? ? Please tap the link in our bio to support the most precious gift: a healthy child.

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) onLa intèrpret va anunciar el seu embaràs per sorpresa amb un videoclip en què deixava veure el seu ja avançat estat de gestació, amb una imatge que sorprenia els seus seguidors. Llavors, explicava que el single 'Never worn white' i la seva maternitat era «probablement el secret que més temps ha hagut de guardar».

Orlando i Katy Perry planejaven casar-se en una cerimònia «petita i íntima», un pla que va ser ajornat i que, finalment, pel coronavirus, va ser suspès. «Katy estava realment emocionada de caminar cap a l'altar embarassada», assenyalava al març una font pròxima a la parella en declaracions a la revista 'People'.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook