La febre per TikTok també ha arribat al convent de Santa Clara de Manresa. Un grup format per quatre monges de la comunitat dominica, encapçalades per la mediàtica sor Lucía Caram, ha penjat a aquesta xarxa social xinesa un vídeo on se les veu ballant al ritme de la cançó Siren Beat. Ho han fet per demanar ajuda per a la Fundació Santa Clara, explica en un breu escrit Gloria Kwofie, la usuària que ha compartit les imatges i voluntària de l'entitat.

Siren Beat, del grup Jawsh 685, és una de les cançons més ballades pels usuaris de TikTok i té una coreografia pròpia que les quatre religioses intenten defensar amb un somriure a la cara. El vídeo ha tingut una resposta positiva per part dels altres usuaris. «On és aquest convent?»; «Que tendres, m'agraden» o «Molts ànims!!!» són alguns dels comentaris que els i han dedicat.

Amb l'entrada a TikTok, sor Lucía Caram afegeix una xarxa més al seu currículum. La monja influencer suma 202.900 seguidors a Twitter, 74.000 a Facebook i 40.700 a Instagram.

A la fundació hi col·laboren més de 220 voluntaris. Entre altres accions, proporciona aliments a més de 2.000 famílies vulnerables. L'emergència sanitària ha fet que es redobli la feina que porta a terme la fundació.