L'actor i còmic Florentino Fernández, més conegut com 'Flo', s'ha disculpat per la paròdia d'un homosexual que va realitzar en el 'talent xou' culinari de TVE 'MasterChef Celebrity'.

El Defensor de l'Espectador d'RTVE, 'RTVE Respon', programa que s'emet cada últim diumenge del mes a La 2, ha atès les queixes rebudes per aquesta imitació. Segons el teleespectador denunciant, la paròdia és "homòfoba" i "inadmissible" amb els actuals valors de la societat.

En el programa d'aquest diumenge 29 de novembre, la directora de Programes d'Entreteniment de TVE, Toñi Prieto, ha lamentat aquesta paròdia, al·legant que en cap cas ni TVE ni el programa tenien com a objecte ofendre a ningú.

I a continuació, ha transmès la disculpa del propi actor. "Sento moltíssim les queixes sobre el personatge de 'MasterChef' i l'homosexualitat; en el meu ànim mai de la vida està ofendre als meus fans i molt menys als espectadors de TVE, només pretenc fer riure, que és la màgia de la vida", ha assenyalat el còmic, en paraules de Prieto.

Tal com ha afirmat la directora de Programes d'Entreteniment de TVE, 'Flo' agraeix als espectadors que facin arribar al programa els seus "disgustos", assegurant que "anotat queda" per a poder continuar "millorant".