Pablo Alborán va acudir aquest dilluns a 'El hormiguero' per presentar el seu nou disc, 'Vértigo', que per fi veurà la llum l'11 de desembre després de retardar-se el seu llançament pel coronavirus. Durant la seva entrevista amb Pablo Motos, l'artista va parlar del seu nou projecte musical i va relatar una sorprenent anècdota que li va passar a l'aeroport de Miami.

«Vaig anar a Mèxic per passar la quarantena i poder fer un programa de televisió a Miami. Quan vaig arribar a Miami, després de dues setmanes tancat en una habitació d'hotel, em van dir que em detindrien i que no m'hi deixaven entrar», va assegurar Alborán, que al principi pensava que aquesta retenció podria estar relacionada amb les proves de la covid-19.

«Els vaig dir que m'havia fet les PCR i que n'estava lliure, que com podia ser que em detinguessin», va explicar l'artista. No obstant això, aquest no era el motiu de la seva detenció: «Em van dir que em detenien, sense dir-me per què, i em van tancar en una habitació molt coneguda a Miami quan hi ha alguna irregularitat amb el passaport».

Finalment, Alborán va poder conèixer el motiu que el va portar a passar aquesta mala estona: «Resulta que em van falsificar uns permisos de conduir amb un altre nom però amb la meva cara. No un, sinó dos. La meva cara coincidia amb una detenció que s'havia fet recentment».

«Jo els deia que no, que no era jo», va recordar Alborán, que en aquells moments va intentar posar-se en contacte amb el seu equip per buscar-hi una solució: «Vaig explicar que hi havia anat per fer un programa i que feia dues setmanes que estava en quarantena, però l'home em va dir que havia de parlar amb els advocats». Malgrat tot, el desenllaç va tenir final feliç: «Em van deixar sortir i em van dir que ho sentien molt».