Daniel Radcliffe lluita per preservar la seva vida privada i continua sense voler saber res de les xarxes socials. L'estrella que va donar vida a Harry Potter no vol seguir els passos dels seus companysRupert Grint, Emma WatsoniTom Felton, que compten amb milions de seguidors.

Així ho ha confessat l'actor britànic, de 31 anys, durant una entrevista en el popular programa 'Hot Ones', un xou televisiu en el qual les celebritats se sotmeten a un qüestionari incòmode mentre degusten menjar picant. Entre aleta i aleta de pollastre a la barbacoa, l'intèrpret va revelar els motius pels quals rebutja estar a internet i va assegurar que no hi és per evitar ficar-se en baralles.

«M'encantaria poder dir que tinc alguna excusa intel·lectual per no tenir xarxes socials, però el cert és que cada vegada que he pensat obrir-me un perfil a Twitter al final descarto la idea perquè estic convençut que, si ho faig, la gent es despertaria cada dia amb notícies parlant de mi barallant-me amb algú», va afirmar, per afegir que no li agrada la idea de les xarxes socials perquè sap que afectaria negativament la seva salut mental a llarg termini.