Stanislav Reshétnikov, conegut a Youtube com a Reeflay Panini, està sent investigat pel macabre desenllaç d'una de les seves emissions a través d'aquesta xarxa social durant la qual va morir la seva parella. Ella, assegura la premsa local, estava embarassada.

En el decurs del directe, que va tenir lloc el 2 de desembre passat, Panini va acceptar les peticions de les persones que l'estaven veient, entre les quals ruixar amb gas pebre la cara de la seva companya, Valentina Grigórieva, de 26 anys. Fet això, un altre seguidor li va oferir una suma de diners d'entorn els 1.000 euros per obligar-la a sortir al carrer només vestida amb roba interior i deixar-la allà. La parella viu a la província de Moscou, on les temperatures són sota zero en aquesta època de l'any.

El youtuber va acceptar sense pensar-s'ho, va agafar la noia i la va tancar al balcó semi nua. Ella va començar a cridar i a picar la porta perquè la deixés entrar, però ell no ho va fer per guanyar els diners que li havien ofert. Passades unes hores, ella va deixar de colpejar la porta. Quan Reshétnikov va decidir que ja havia humiliat bastant la seva xicota i va obrir la porta, ella ja era morta. Va agafar el cos i el va posar al seu costat, de manera que tots els espectadors estaven veient la noia sense vida fins que van arribar els serveis d'emergències mèdiques, que tan sols van poder certificar la seva mort.

El youtuber no va parar la retransmissió d'aquest cruel vídeo, que ja no existeix a Youtube, tot i que en grups de Telegram se n'han difós fragments; en un d'ells es pot veure com ell agafa el cos de la dona en braços i li pregunta si està viva, mentre assegura als "viewers" que "no té pols".

Malgrat haver-se vist tot en directe, Reshétnikov no va ser detingut per les autoritats competents, i dimecres passat va acudir a declarar. Mentrestant, els forenses estan esclarint les causes de la mort de Valentina, que apunten al fet que va morir d'hipotèrmia.