Les xarxes socials són un món volàtil on l’afecte, l’admiració, l’amor i el desamor es compta per ‘loves’, ‘likes’, ‘followers’, ‘unfollow’ i’ haters’ i on no hi ha una mostra pitjor de desencís i ruptura definitiva que deixar de seguir algú. I és que ja ho diu el bolero de Julio Jaramillo «odio quiero más que indiferencia, porque el rencor hiere menos que el olvido’».

Això és el que els ha passat a Rosalía Vila i a Antón Álvarez Alfaro, o el que és el mateix, Rosalía i C. Tangana, ara conegut com el Madrileny, que han deixat de seguir-se a Instagram. O més concretament ha sigut Rosalía la que ha decidit deixar de seguir la vida del seu ex a la xarxa.

La catalana, de 27 anys, i el madrileny, de 30, van compartir vida personal i professional. El raper és autor o coautor de vuit de les onze cançons del disc de Rosalía ‘El mal querer’ del 2016 fins al 2018, quan una de les parelles més emergents del panorama musical va decidir posar fi a la seva relació, amb confirmació pública al programa ‘El hormiguero’ d’ella i amb missatges encriptats en algunes de les seves cançons posteriors d’ell.

Declaracions a ‘RockdeLuxe’

Ara, al ‘Se nos rompió el amor’ del 2018 s’hi ha unit aquest 2020 l’‘Ojalá no te hubiera conocido nunca’, i és que, pel que sembla, el desacord definitiu en el si de l’exparella s’ha produït arran d’unes declaracions de l’artista madrileny a la revista ‘RockdeLuxe’, elegit personatge de l’any per la publicació musical, en què posa en dubte l’actual influència de la cantant catalana i deixa entreveure que la seva figura artística està sobrevalorada per la crítica i el públic.

«L’obsessió amb Rosalía és tanta... Entre la salsa rosa, la presència que ella té i l’impacte que ha tingut i tot això. Citar Rosalía com a referència ara mateix és avorridíssim, és com dir que m’agrada la Coca-Cola. Molava fa quatre anys quan no la coneixia ningú, allà sí», sentencia C. Tangana sobre la projecció professional de la cantant.