Aquest no es presenta com el Nadal més feliç per a la presentadora Susanna Griso, ja que acaba de prendre la difícil decisió de separar-se del seu marit, el també periodista Carles Torras, després de 23 anys de relació i tres fills en comú. Tal com avança en exclusiva la revista 'Semana', la ruptura de la presentadora d''Espejo Público' i el seu marit s'ha produït de mutu acord. Igual com fins ara han portat la seva relació, aquest decisiu pas en les seves vides també l'estan portant amb absoluta discreció. De la mateixa manera la parella sempre han mantingut els seus fills fora dels focus.

Segons explica la revista citant fonts pròximes al matrimoni, ha sigut el desgast de 23 anys de relació el motiu pel qual tots dos han decidit emprendre camins separats. Carles ha abandonat el domicili conjugal. La decisió és «irrevocable», tot i que Susanna i Carles mantenen una relació cordial. Ella només ha compartit la seva situació sentimental amb el seu cercle més íntim.Petició de mà en un avió

El poc que ha transcendit del matrimoni ho ha anat revelant la mateixa Griso en el seu programa d'Antena 3. Tan sols fa uns dies ella mateixa va explicar a plató com li va demanar matrimoni el seu marit. Segons les seves paraules, va ser una petició «informal» en un avió. «No recordo si m'ho va demanar ell o li ho vaig demanar jo», va explicar als seus companys de l'equip.

Ella mateixa va revelar fa uns mesos on va conèixer Carles Torras. «Jo vaig conèixer el meu marit en un karaoke. Havíem treballat junts, però se'ns va ocórrer a tots els que treballàvem a Catalunya Ràdio anar a un karaoke un cap de setmana [...]. Llavors ell diu: 'Fixa't que em vaig enamorar de tu fins i tot escoltant-te cantar 'Juntos'». Vaig posar el llistó tan baix, la vaig cantar tan malament, malgrat l'afany que hi vaig posar», va comentar en el programa.

Van adoptar una nena el 2018

Griso i Torras van contraure matrimoni el 1997. Els dos són pares de tres fills: Jan, Mireia i la petita Dorcette, arribada de Costa d'Ivori, a qui van adoptar l'abril del 2018. L'arribada de la petita va ser tota una il·lusió després que Griso perdés la seva mare i la seva germana en any i mig.

L'any passat Griso, de 51 anys, va rememorar el moment molt personal que tots dos van viure junts: l'adopció de la seva filla petita, una nena que avui té 5 anys. «Jo vaig intentar fer una adopció nacional i em van dir que ni m'ho plantegés amb fills biològics, per això vam fer una adopció internacional. Jo no volia apuntar això, però molts casos dels quals expliquem són joves immigrants a qui els falta informació. No sé si als seus països d'origen es pot fer de manera confidencial. A Espanya, sí», va assegurar sobre el procés d'adopció.

Durs moments familiars

Fa dos anys acomiadava la seva germana, morta víctima d'un infart. «Tu continues sent nostra. No pots ni pensar a retirar-te. Ningú et dona permís per fer-ho. És el que et deia, tu no te'n vas d'aquí de cap manera», va escriure en el seu perfil d'Instagram dies després de la mort.

Susanna es va assabentar en directe de la mort i va haver d'abandonar el programa. «Soc la menor de set noies i la més gran dels meus nebots. Em sento la generació pont. La generació transició. La meva família és un gran pilar. Fins i tot a la meva filla Mireia li vaig posar el nom de la meva germana. A més soc tia àvia. Tinc 11 nebots nets», revelava la presentadora en una entrevista molt personal.

Poc abans va rebre una altra clatellada, quan a mitjans de novembre de l'any 2017 va morir la seva mare, Montserrat Raventós, de 94 anys, que no va poder superar la recaiguda d'un primer ictus sofert anys enrere. El pare de Susanna, Paco Griso, reconegut empresari tèxtil català, havia mort anys abans.