Jaime Vaca, conegut guionista d''Élite' o 'Física o química', ha sigut detingut per presumpte tràfic de drogues. Vaca, de 42 anys, va ser arrestat al barri de Malasaña (Madrid) després que els agents trobessin substàncies com èxtasi o 'popper' en una motxilla que portava.

Segons informa El Mundo, l'escriptor es trobava prop d'una coneguda sauna gai quan la policia es va acostar a demanar-li la documentació a ell i a un grup de persones que no portaven posada la màscara. L'actitud nerviosa de Vaca va alertar als agents, que de seguida van sospitar que ocultava alguna cosa.

Va ser llavors quan la policia va decidir registrar la seva motxilla, on van trobar un pot amb pastilles d'èxtasis, popper, metamfetamina, cinc bosses amb una substància semblant a la ketamina i una altra amb una mescla de MDMA i LSD. Comptant que les substàncies superaven el màxim de quantitat que està permès, el guionista va ser arrestat.

A més de l'esmentada sèrie de Netflix i la d'Antena 3, Vaca també ha estat en l'equip de guió de 'Los Serrano', sèrie on va treballar-hi des de 2006 a 2008, a més d'en 'El chiringuito de Pepe', 'Velvet', 'La otra Mirada' i també recentment 'Las chicas del cable'.