Durant la nit d'ahir, dimarts, va saltar una notícia relacionada amb l'estat de salut de Sara Carbonero. La coneguda periodista esportiva va haver de ser ingressada fa uns dies a la Clínica Universidad de Navarra (Madrid), segons apuntava el diari ABC, per una recaiguda del càncer maligne d'ovaris que se li va diagnosticar fa dos anys. Tot i això, segons ha pogut conèixer Yotele , aquest contratemps no estaria relacionat amb l'esmentada malaltia.

Tal com va informar ahir a la nit el citat mitjà, Carbonero ha hagut de passar pel quiròfan i evoluciona favorablement. De fet, si tot va segons el previst, s'espera que la setmana que ve pugui reprendre la seva vida normal. Amb tot, fonts properes a la periodista han afirmat a Yotele que l'operació a què s'ha sotmès no es deu a una recaiguda del càncer, sinó a un altre tipus de dolència.

Nous projectes per Carbonero

Sara Carbonero, que el 3 de febrer va complir 37 anys, va ser intervinguda d'un tumor a la clínica Ruber Internacional de Madrid el mes de maig del 2019. Mesos després, al novembre, va acabar el seu tractament de quimioteràpia, mantenint revisions periòdiques per controlar la seva evolució des de llavors.