11 de febrer de 2021
11.02.2021
Regió7

Instagram tanca el compte de Robert Kennedy pels seus comentaris sobre la covid

El fill del malaguanyat exfiscal general dels EUA s'ha manifestat repetidament en contra de les vacunes

11.02.2021 | 10:27
Una imatge d'arxiu de Robert Kennedy

El compte d'Instagram de Robert F. Kennedy, fill del malaguanyat senador estatunidenc Robert F. Kennedy, ha sigut tancada pels responsables de la xarxa per contenir afirmacions «desacreditades» sobre el coronavirus i les vacunes contra la pandèmia.

«Eliminem aquest compte per compartir repetidament afirmacions desacreditades sobre el coronavirus i les vacunes», va dir un portaveu de la xarxa Facebook, propietària també d'Instagram, en un comunicat que publiquen mitjans nord-americans.

El fill de l'ex fiscal general dels Estats Units i candidat presidencial Robert F. Kennedy, s'ha manifestat repetidament en contra de les vacunes.


Pressions al Congrés

Mitjans locals asseguren que fins i tot ha pressionat el Congrés perquè atorgui als pares la possibilitat de decidir sobre l'obligatorietat de vacunar els seus fills.

La pàgina de Facebook de Kennedy, amb més de 300.000 seguidors, encara es troba activa i el portaveu de la companyia va dir que no hi havia plans d'eliminar-la «en aquest moment», segons les fonts.

Children's Health Defense, el grup sense ànim de lucre que presideix Kennedy, sol expressar públicament a les seves xarxes socials el seu escepticisme sobre els beneficis per a la salut de les vacunes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook