El pare de la cantant Nicki Minaj, Robert Maraj, va morir divendres passat després de ser atropellat a la localitat de Mineola, a Long Island (Nova York), segons van informar aquest diumenge els mitjans locals.

Segons la pàgina web TMZ, especialitzada en notícies de famosos, Maraj, de 64 anys, va ser atropellat per un vehicle divendres a les 18.00 (hora local), i després el conductor va fugir. Els testimonis no van poder veure els detalls del vehicle, segons va informar la policia del comtat de Nassau, on va tenir lloc el succés. El pare de l’estrella musical va ser traslladat a un hospital local en estat crític, però va morir. El Departament d’Homicidis estan investigant l’atropellament, que es va produir entre el carrer Roslyn i l’avinguda Raff.

Es creu que Minaj, el nom real del qual és Onika Tanya Maraj, tenia una relació complicada amb el seu pare, i de moment no ha fet cap comentari sobre el succés a les xarxes socials. Minaj, que el setembre del 2019 va anunciar el seu retir de la indústria musical per dedicar-se a la seva vida familiar, va donar a llum el mes de setembre passat al seu primer fill.