Els rumors de crisi sobrevolen Iker Casillas i Sara Carbonero des de fa uns quants mesos. Les seves escasses demostracions d'amor a les xarxes socials, el fet que l'exfutbolista adquirís un luxós pis a la capital en solitari i una discreció que ha fet que amb prou feines els haguem vist junts en els últims temps, van desencadenar les especulacions sobre una imminent ruptura de la que és una de les parelles més seguides i mediàtiques del nostre país.

No obstant això, aquest dimecres la revista 'Lectures' va més enllà i publica en portada que la separació de Sara i Iker és un fet. Segons l'esmentada publicació, el matrimoni va decidir, de mutu acord, separar-se fa un temps per un fort desgast en la seva relació, i ja han comunicat la trista decisió a les persones de l'entorn. Pel que sembla, l'exporter ha llogat una casa pròxima al domicili conjugal perquè els seus fills Martín i Lucas -de 7 i 4 anys- es vegin afectats el mínim possible per la ruptura de la parella.

«El 12 de febrer Iker Casillas i Sara Carbonero eren la imatge d'un matrimoni unit contra l'adversitat. Aquell dia, la periodista va rebre l'alta mèdica després de ser intervinguda a la Clínica Universitat de Navarra i el seu marit va ser allà per recolzar-la. No obstant, tal com ha sabut aquest mitjà en exclusiva, aquesta unió era més aviat de cara a la galeria, ja que la parella ja havia pres la decisió de separar-se de mutu acord després d'un fort desgast en la seva relació», publica la revista.

Malgrat que fa escassament un mes la revista 'Hola' desmentia l'existència d'una crisi en el matrimoni i assegurava que la periodista i el de Móstoles seguien la seva relació aliens als rumors i tan units com el primer dia, 'Lecturas' assegura que, durant el recent ingrés hospitalari de Sara el matrimoni ja estava separat, però que van mostrar la seva unió públicament de «de cara a la galeria».

Una trista notícia que es produeix després d'11 anys d'amor i gairebé 5 de matrimoni. L'atractiva parella es va casar en secret el 20 de març del 2016 amb l'única presència del seu fill Martín, quan la periodista estava embarassada de Lucas, i amb prou feines van transcendir imatges d'un dels moments més especials en la vida de la parella, molt gelosa de la seva vida privada. De moment, ni Iker ni Sara han confirmat ni desmentit la seva separació.