Fa uns dies un col·laborador de Sálvame va avançar que Carlos, el temptador de Lola a la isla de les tentaciones 3, podria estar fent-se passar per un actor de cinema per adults per aprofitar-se d'aquest rol, però el que avui s'ha donat a conèixer gràcies a un article del Confidencial és molt greu, i podria acabar amb el solter en una mala posició de cara al seu futur més pròxim.

Agents de la Guàrdia Civil de Canàries han detingut fa escasses hores a Carlos Algora, l'esmentat concursant del reality, durant un viatge d'oci a l'arxipèlag canari i en el qual hi havia altres temptadors al costat d'ell que no estan implicats. Al mateix temps, dos amics del sevillà han estat detinguts per l'EMUME de la Guàrdia Civil a la ciutat sevillana. Als tres se'ls investiga en aquests moments per haver abusat sexualment i en grup d'una noia francesa el passat 13 de febrer en una festa il·legal celebrada a Colmenajero (Madrid).

Un punt destacat és que se'ls imputa un delicte d'abús sexual i no d'agressió perquè no va existir ni violència ni intimidació contra la denunciant; ells haurien aprofitat l'estat de la jove per a tenir relacions sexuals amb ella sense el seu consentiment. La víctima, a més, assegura que alguns dels seus amics que estaven amb ella a la festa, creuen que va ser drogada amb burundanga, una substància que provoca un efecte depressor sobre el sistema nerviós central.