Eve Hewson (Dublín, 1991), filla del líder de la banda de rock U2 i de l'activista Alison Hewson, s'ha convertit en una de les noves promeses de Hollywood.

Després de més d'una dècada intentant fer-se un lloc al món de la interpretació, la jove protagonitza 'Detrás de sus ojos', l'últim gran èxit de Netflix, on interpreta Adele, una dona que forma part d'un triangle amorós.

La minisèrie, que consta de sis capítols, ha donat l'empenta definitiva a una carrera que va iniciar amb 18 anys, quan va abandonar la casa familiar per matricular-se a l'Escola d'Arts Tisch, a la Universitat de Nova York, on va estudiar interpretació, producció i disseny teatral durant tres cursos.

No obstant, el seu treball més rellevant no li va arribar fins al 2011 amb la seva participació al film 'Un lugar donde quedarse' al costat de Sean Penn i Frances McDormand. Uns mesos després va interpretar la infermera Lucy Elkins a la sèrie de televisió 'The Knick'.

L'any 2015 es va posar a les ordres d'Steven Spielberg per interpretar la filla de Tom Hanks a 'El puente de las espias'. El 2018, es va convertir en Lady Marian en una nova versió de "Robin Hood", al costat de Taron Egerton, Jamie Foxx i Jamie Dornan, i aquest any passat va participar a 'Las luminarias', una sèrie per a HBO que s'estrenarà el pròxim mes de juny.