Després de guanyar el seu primer títol amb l’Argentina vèncer el Brasil a la final de la Copa Amèrica, Leo Messi està gaudint d’unes merescudes vacances a Miami, Florida.

L’astre argentí, de 34 anys, està aprofitant per desconnectar al màxim en companyia de la seva dona, Antonela Roccuzzo, i els seus fills: Thiago, de 8 anys; Mateo, de 5, i Ciro, de 3, i els seus pares, Jorge Celia.

Des que van arribar als EUA, tant el futbolista com la seva dona han compartit diferents fotos i vídeos en els seus comptes d’Instagram. Per la seva part, Messi, que té més de 234 milions de seguidors, ha publicat alguns moments que estan vivint a Miami. Tot i que la seva visita ha causat un enorme enrenou i s’ha trobat amb molts fans durant aquests dies, el jugador està gaudint de les seves vacances amb certa privacitat.

Aquest dimarts, el futbolista ha publicat una foto amb la seva dona i els seus tres fills, que posen molt formals, al costat de la qual ha escrit: «Vacances en família».

Mentre que Roccuzzo ha compartit diverses imatges que es van fer virals en xarxes socials, en les quals apareix la família gaudint del temps lliure, així com la luxosa casa on s’allotgen, que es troba a Key Biscayne, al comtat Miami-Dade. La propietat és davant el mar amb una vista a la badia des de totes les habitacions. Una mansió equipada amb l’última tecnologia que té quatre plantes amb cinc habitacions i cinc banys, un gran garatge i una piscina «infinita».