Després de la seva abrupta sortida d’Europa FM la primavera passada, Javier Cárdenas ha aconseguit finalment trobar una nova feina en un mitjà de comunicació. El locutor català ha arribat a un acord amb Eduardo Inda i ha fitxat per Okdiario, segons ha conegut en exclusiva Yotele.

Malgrat haver fet diferents intents, no ha aconseguit trobar lloc en cap cadena de ràdio ni de televisió i ha hagut d’acceptar incorporar-se al diari digital que exerceix d’extrem flagell d’Unides Podem en general i de Pedro Sánchez en particular.

Segons la informació a què ha tingut accés aquest portal, Cárdenas s’encarregarà de presentar un podcast diari que es penjarà al matí, emulant de manera més precària el ‘morning show’ que va conduir amb èxit les 16 temporades anteriors, primer a Cadena Dial (‘Atrévete’) i després a Europa FM (‘Levántate y Cárdenas’).

Tot sembla indicar que la major part de l’equip que tenia a la ràdio no l’acompanyarà en aquesta nova aventura, tot i que sí que sobreviurà algun col·laborador com Albert Lesán o José Luis Cantón. Previsiblement, el nou espai del cunyat d’Alfons Arús es gravarà la tarda anterior a l’emissió, com feia en els seus millors anys a la ràdio musical d’Atresmedia.

D’aquesta manera, Javier Cárdenas començarà una nova etapa professional després del seu acomiadament fulminant d’Europa FM el mes d’abril passat. La cadena va mantenir una tempestuosa relació amb el locutor i després de nombroses polèmiques va decidir de manera unilateral acabar-la de manera precipitada dos mesos abans del previst.