Britney Spears sol·licitarà davant de la jutgessa que instrueix el cas que posi fi a la tutela del seu pare en una audiència que tindrà lloc la setmana que ve per poder casar-se amb un acord prenupcial, segons la petició presentada pel seu advocat aquest dimecres. La cantant pop nord-americana, que va descriure com un "abús" el polèmic acord que durant 13 anys li ha donat a Jamie Spears el control dels seus assumptes, va anunciar recentment el seu compromís amb la seva parella, Sam Asghari.

Jamie Spears va presentar una petició el mes passat perquè conclogués la seva tutela sobre Britney, dient que reconeix que la cantant ara "creu que pot gestionar la seva pròpia vida".

Segons el document presentat dimecres, Britney està "en el procés de contractar un advocat de dret de família per elaborar un acord prenupcial", que requeriria l'aprovació de qualsevol tutor que encara estigui exercint la funció. "Atès que la relació de la senyora Spears amb aquest tutor (el seu pare) està trencada, la continuació de la participació del senyor Spears impediria la capacitat de negociar i consumar un contracte que tots puguin acordar que és el millor per a la senyora Spears", afirma.

La petició sol·licita a la jutgessa de tribunal de Los Angeles que "suspengui a el senyor Spears" en la pròxima audiència, prevista per al 29 de setembre. Proposa un tutor temporal que pugui prendre el relleu del seu pare i eventualment aprovar un acord prenupcial abans que pugui finalitzar-se tota l'estructura de tutela a finals d'aquest any.

Dos fills

Spears i Asghari es van conèixer el 2016 quan van coprotagonitzar un vídeo musical del seu senzill "Slumber Party". Spears té dos fills amb el seu exmarit, el raper Kevin Federline, i va tenir un breu matrimoni a Las Vegas amb el seu amic de la infància Jason Alexander que va ser anul·lat després de tot just 55 hores.

L'estrella va saltar a la fama en la seva adolescència amb èxits com "Baby One Habiti Estafi", però va patir una crisi nerviosa pública el 2007, atacant el cotxe d'un paparazzi en una gasolinera. Això va fer que la justícia ordenés que fos posada sota tutela, que exerceix fins avui el seu pare.

A més d'aplanar el camí per al seu pròxim matrimoni, la petició de dimecres afirma que urgeix la destitució de Jamie Spears perquè "cada dia que el senyor Spears s'aferra al seu lloc és un altre dia d'angoixa i dany per a la seva filla".

En un testimoni per telèfon a un tribunal de Los Angeles, Britney Spears va denunciar, entre altres coses, que se li havia impedit treure un DIU anticonceptiu malgrat el seu desig de tenir més fills.