Shawn Mendes i Camila Cabello, una de les parelles més estimades de la indústria musical, han posat fi a la seva relació després de dos anys. Així ho han fet saber als seus fans ambdós artistes amb un missatge publicat aquest dijous als seus respectius perfils d'Instagram.

"Hola nois/es, hem decidit acabar amb la nostra relació de parella, però el nostre amor com a éssers humans és més fort que mai. Vam començar la nostra relació com a millors amics i continuarem sent-ho. Agraïm molt el vostre suport des de l'inici" deia el text que tots dos cantants han firmat i compartit en les històries del seu mur a la xarxa social.

Captura de pantalla del missatge dels dos artistes a Instagram Instagram

Els artistes americans van col·laborar per primera vegada junts l'any 2019 amb el single "Señorita". Va ser en aquell temps quan els rumors de la seva relació es van estendre i finalment la història d'amor es va verificar quan tots dos se'n van anar a viure junts durant la quarantena, temps que van aprofitar per adoptar Tarzán, un golden retriever el qual ha protagonitzat moltes de les fotos dels perfils de les xarxes socials de les dues estrelles.

En el darrer documental de Mendes, In Wonder (2020), el canadenc va revelar que havia estat enamorat de l'exmembre de la banda Fifth Harmony des de feia quatre anys i que totes les seves cançons d'ençà que la va conèixer anaven dirigides a ella. «Durant els últims quatre anys, només ser amics i no poder veure'ns tan seguit, a finalment poder estar junts, ella sempre va estar aquí cuidant de mi com a ésser humà. Ella em dona suport, i crec que per a això són les parelles», va assegurar el cantant en un clip del tràiler.