El famós ‘youtuber’ noruec Tor Eckhoff, de 57 anys, va morir dissabte passat després de caure a un llac congelat mentre gravava un dels seus vídeos a la presa de Jakobs, als afores de Kongsberg, Noruega. L'influencer, conegut pel pseudònim ‘Apetor’, era famós per les activitats extremes que practicava i que ràpidament es viralitzaven a les xarxes socials..

La causa de la mort

Segons expliquen alguns mitjans d'informació noruecs, quan Eckhoff gravava un vídeo, el gel de la zona del llac on era es va trencar i el 'youtuber' va caure a l'aigua. Un testimoni que era a prop va escoltar els crits de l'home i immediatament va demanar ajuda als serveis d’emergència. Quan aquests van arribar, van aconseguir treure de l'aigua ‘Apetor’ encara amb vida i el van traslladar a un centre hospitalari on poc després va morir.

Famós pels seus vídeos extrems

El ‘youtuber’ noruec tenia un milió de seguidors al seu compte de Youtube i més de 67.000 a Instagram. En aquestes xarxes solia publicar contingut extrem, patinant sobre gel o nedant en aigua gelada semidespullat. A part, també era famós pel seu sentit de l’humor i perquè en moltes ocasions apareixia als vídeos i a les fotos bevent vodka. En més d’una ocasió, Eckhoff va mostrar les lesions que havia patit en realitzar aquest tipus d’activitats extremes, una passió pel risc que li ha costat la vida.

El seu últim vídeo es va titular «No estic mort, avui compleixo 57 anys», i el va publicar pocs dies abans del seu traspàs. Aquest missatge el publicava cada any el dia del seu aniversari.