La revista de cine nord-americana ‘The Hollywood Reporter’ ha denunciat aquest dijous que compta amb el testimoni de dos joves que, sense conèixer-se i en èpoques diferents –amb una diferència de fins a 11 anys– han relatat haver patit abusos sexuals per part de l’actor Chris Noth, que interpreta personatges com Mr. Big a ‘Sexo en Nueva York’ i en la seqüela de la sèrie ‘And just like that’, que emet HBO Max o Peter Florrick a' The Good Wife'.

Segons la revista, les dues dones, que ara tenen 40 i 31 anys, han contactat amb la publicació en dates diferents –una a agost i l’altra a l’octubre– i no es coneixen entre si. Una d’elles narra uns fets que van ocórrer, segons explica, a Los Angeles el 2004, i l’altra, a Nova York el 2015.

«Les acusacions contra mi fetes per persones que vaig conèixer fa anys, fins i tot dècades, són categòricament falses. Aquestes històries podrien haver sigut de fa 30 anys o de fa 30 dies, ‘no’ sempre significa ‘no’, aquesta és una línia que no he creuat. Les trobades van ser consensuades. No sé amb certesa per què apareixen ara, però sí que sé això: no vaig agredir aquestes dones», assegura North a ‘The Hollywood Reporter’ al ser preguntat.

Los Angeles, 2004

La història d’una de les dones detalla que North la va violar analment quan ella va anar a tornar-li un llibre que li havia deixat a Los Angeles el 2004 i després de besar-se amb ell, una cosa que sí que va fer de forma consentida. Però diu que, després d’aquest petó, la va atraure cap a ell, la va moure cap al llit, li va treure els pantalons curts i la part inferior del biquini i va començar a violar-la analment. Ella era davant un mirall. «Va ser molt dolorós i vaig cridar: ‘¡Para!’», assegura. I no ho va fer.

La història de la segona dona, que era cambrera a Nova York el 2015 quan North la va convidar a sopar, s’assembla bastant. Explica que n’era una gran fan i que mai va pensar que hagués de passar res per la diferència d’edat –ella tenia 25 anys i ell 60– i perquè ell estava casat i tenia un fill. Però que, després de tancar el restaurant i després d’haver begut bastant, ell la va convidar a casa seva, que era a prop. Allà la va intentar besar diverses vegades, mentre ella l’esquivava.

El següent que recorda és que «es va abaixar els pantalons i es va posar dempeus davant ella», que estava asseguda, i li va posar el penis a la boca. Posteriorment, «em va penetrar per darrere en una cadira. Érem davant un mirall. Jo estava plorant mentrestant», declara. Quan va acabar, assegura: «Vaig anar al bany i em vaig posar la faldilla. M’estava sentint fatal. Totalment violada. Tots els meus somnis amb aquesta estrella que vaig estimar durant anys es van esfumar».