La visita d'ahir nit de Cristina Pedroche a El Hormiguero no va passar desapercebuda per les xarxes socials. La primera polèmica va arribar tan bon punt la col·laboradora de Zapenado va entrar al plató. La malagenya duia un vestit de color nude amb el dibuix de l'anatomia del cos femení. El look estava complementat per una perruca per no revelar el nou pentinat que lluirà la nit de les campanades d'Antena 3.

 «Aquest any (a les campanades) passen més coses, no és només el vestit i el que em pot o no cobrir» va comentar la presentadora a Motos al llarg de la seva entrevista. Pedroche va parlar de com va anar gestant aquest nou ‘look’ amb Josie, el seu estilista. Al principi ella li enviava referències i ell les va rebutjar per complet. Va ser ell que va acabar enviant-li una idea; «Quan m’ho va ensenyar, em van saltar les llàgrimes i vaig dir ‘sí’», va comentar Pedroche.

Per si no hagués creat prou expectació, Pedroche va avançar que «no és un vestit com a tal». «No hi ha tela com a tal. És una altra cosa. És un missatge. El que estem donant és un missatge», va afegir. Això sí, ja va avançar que no es tracta de ‘body painting’ com indicaven al plató.