L’actor Antonio Resines sortirà aquest divendres de l’UCI de l’Hospital Gregorio Marañón de Madrid, on està ingressat per una pneumònia causada per la covid des del 22 de desembre. Ha sigut l’actriu Fiorella Faltoyano la que ha donat la notícia a les xarxes socials: «Ha guanyat la batalla», ha dit Faltoyano en un tuit publicat aquest dijous.

Faltoyano ha il·lustrat el tuit amb una foto en què apareix al costat de Resines. «Aquesta foto és per explicar-vos que Resines surt demà de l’UCI, on s’ha mantingut més d’un mes lluitant contra la covid... I ha guanyat la batalla. Estic molt contenta i volia compartir-ho amb vosaltres», assegura la protagonista de Solos en la madrugada.

L’estat de l’actor ha evolucionat favorablement en l’última setmana i, segons diferents fonts, ja no requereix ventilació mecànica. L’anunci de Faltoyano dilueix la preocupació per la salut de Resines durant les últimes dates.

Ana Obregón, Santiago Segura, Pepón Nieto, Jonás Trueba, entre altres perfils públics, han expressat públicament al llarg d'aquest mes el seu carinyo per Resines.

Movistar+ ha decidit ajornar l’estrena de l’última sèrie protagonitzada per l’actor amb el seu amic Miguel Rellán –que també va estar ingressat per covid a l’inici de la pandèmia– Sentimos las molestias, prevista per a aquest mes de febrer, a l’espera de veure com evoluciona Resines.