El manresà Aleix Puig, guanyador de la setena edició de Masterchef i impulsor dels restaurants 'Vicio', s'ha estrenat aquesta setmana com a jurat del concurs 'Disaster Chefs' d'Ibai Llanos. El bagenc, juntament amb Marifé i Pino Prestanizzi, serà l'encarregat de puntuar els concursants dels quatre episodis d'aquest nou format a Twitch.

En el concurs, sis parelles de ‘streamers’ i ‘influencers’ cuinen en directe i mostren les seves habilitats davant els fogons. Llanos va arribar al mig milió d'espectadors entorn les nou del vespre de dimarts, que van presenciar les seves reiterades catàstrofes culinàries. "Ens hem tornat a quedar sense sopar", deia Ibai Llanos en un vídeo en el qual es pot veure com li cau una truita quan intenta treure-la de la paella.

La truita de Llanos va ser molt compartida a les xarxes per la seva forma tan poc habitual.

La truita no va ser l'única gran perjudicada de la nit. També ho va ser una pizza, que segons Llanos, va prendre forma de "kebab".

La primera edició de 'Disaster Chefs' s'estructurarà en tres rondes eliminatòries i una gran final. El concurs portarà a la cuina altres creadors de continguts com el Xokas, Knekro, Illojuan, Bokeron, Cristinini o Carola. Els primers guanyadors van ser IlloJuan i ElBokeron.