Les Tanxugueiras ja tenen la seva versió en format de nina. Una mare ha creat la ‘Nancy pandereteira’ de la qual, desafortunadament per a les fans del trio gallec, només existeix un exemplar... i té propietària. I és que una gallega ha personalitzat aquesta icònica joguina perquè s'assimili a l'Aida, la Sabela i Olaia, les tres integrants que formen el grup que es va postular com un dels preferits a guanyar el Benidorm Fest.

A la joguina no li falta detall: la nina llueix la roba, els accessoris, el pentinat, i el maquillatge, a imatge i semblança de les finalistes del Benidorm Fest. Fins i tot en una de les seves mans du una pandereta, objecte característic de les artistes.

Un cop acabada, la creadora d'aquesta nina va fer arribar les fotos de la personalitzada Nancy a les administradores del grup de suport a les gallegues que es va fundar a Facebook, i que està a punt d’arribar als 80.000 membres. La imatge s'ha viralitzat a través de les xarxes.

Aquest tipus de transformacions s'acostumen a veure amb una de les grans competidores de la nina de Famosa. Es tracta de Barbie. I és que alguns noms rellevants de la societat i la cultura internacional poden presumir de tenir una rossa de Mattel (en altres casos, morena) a imatge i semblança d’elles. És el cas, per exemple, de Shakira, Jennifer López, Liz Taylor o Sara Montiel, i fins i tot de la reina Letizia o la seva filla, la princesa Elionor.