"Chicken teriyaki, maki i Kawasaki". Els dos primers conceptes fan referència a aliments relacionats amb el Japó i el tercer, a una empresa coneguda per la producció de motos del mateix país. Les tres apareixen en la nova cançó de Rosalía, nova veïna de Manresa. A banda de tenir el país d'origen com a denominador comú, aquestes paraules comparteixen un altre element; són protagonistes de la nova cançó de l'artista de Sant Esteve Sesrovires.

La cantant va publicar aquest dimecres un fragment de 'Chicken teriyaki', una de les cançons del seu pròxim disc, 'Motomami'. L'artista va difondre un vídeo on se la pot veure fent ballant-la i ha aixecat tant passions com crítiques.

@rosalia

♬ CHiKEN TERiYAKi XXXMOTOMAMIIiiiiiiiii - La Rosalia

"Serà la millor cançó de 'Motomami'", deia @UliGodness. Tanmateix, molts altres usuaris l'han criticat per fer servir paraules relacionades amb el Japó "de forma aleatòria", segons diu @Papepniyo.

D'altres, reclamen a l'artista que torni a publicar cançons com 'Malamente' o 'Pienso en tu mirá', que van formar part del seu primer àlbum com a solista 'El Mal Querer' i que va destacar per la fusió entre el flamenc i el pop contemporani. Aquesta fórmula la va fer guanyar popularitat arreu del món.

Tanmateix, la nova veïna de Manresa ja ha deixat clar en més d'una ocasió que 'Motomami' tindrà més reggaeton que 'El Mal Querer'. Aquest fet ja s'ha vist evidenciat amb l'estrena de 'Saoko', l'última cançó completa que ha publicat Rosalía. "El reggaeton ha sigut una inspiració constant al llarg de l'elaboració de 'Motomami'", va dir en un comunicat al respecte.

Agradi o no, Rosalía ha aconseguit generar l'expectativa suficient per a l'estrena oficial de 'Chicken Teriyaki', que veurà la llum amb la publicació de l'àlbum el 18 de març.