Després de la bona acceptació de crítica i audiència que va suposar l’adaptació televisiva de ‘La catedral del mar’, l’exitós debut literari d’Idelfonso Falcones, ara li arriba el torn a la continuació de la història d’Arnau Estanyol, ‘Els hereus de la terra’.

La nova ficció, produïda per Diagonal TV i que va iniciar el rodatge la setmana passada a Barcelona, ha confirmat la incorporació d’Elena Rivera, Rodolfo Sancho i Michelle Jenner al seu repartiment principal. Els actors s’uneixen així a Yon González (‘Las chicas del cable’), principal protagonista de la nova sèrie de Netflix.

Es dona la circumstància que Michelle Jenner i Rodolfo Sancho ja van coincidir en una altra sèrie històrica, ‘Isabel’, en la qual encarnaven els Reis Catòlics. A més, Jenner ja va participar en ‘La catedral del mar’ en el paper de Mar Estanyol, pupil·la de l’Arnau.

Qui també repeteix és Jordi Frades, que va dirigir tant ‘Isabel’ –així com la seva versió cinematogràfica, ‘La corona partida’– i com ‘La catedral del mar’. «Em fa molta il·lusió tornar a aquest univers tan especial per a mi. Els nous personatges són meravellós, i la història, apassionant. Tornar a treballar amb Michelle Jenner i Rodolfo Sancho és un plaer i un luxe», ha declarat el realitzador català.

Ampli elenc

Elena Rivera (‘Inés del alma mía’), María Rodríguez (‘Los días que vendrán’), Pere Arquillué (‘La Riera’), Manel Sans (‘Tierra de Lobos’), Mercedes Lleó (‘Veneno’) i Natalia Sánchez (‘El año de la plaga’), també formen part del repartiment de l’ambiciosa ficció de Netflix, que la plataforma de pagament estrenarà a nivell mundial. Passat un període d’exhibició de 12 mesos, la sèrie serà emesa per Atresmedia i Televisió de Catalunya, com en el seu dia ho va ser ‘La catedral del mar’.

‘Los herederos de la tierra’ narra la història d’Hugo Llor, un solitari noi de 12 anys que vaga pels carrers del barri mariner de la Rivera a la Barcelona del 1387. Allunyat de la seva família i amb un futur incert, el noi somia a convertir-se en constructor de vaixells a les pròximes drassanes reials. Per a això comptarà amb la protecció i el recolzament d’un prestigiós home de la ciutat, Arnau Estanyol.