Britney Spears va anunciar aquest dilluns en el seu perfil d’Instagram que està embarassada del seu tercer fill. «Doncs m’he fet un test d’embaràs i bé... tindré una criatura», va dir la cantant en una llarga publicació després de comentar que havia guanyat pes en els últims dies i això la va animar a fer-se la prova.

Els seguidors de l’artista, que no van dubtar a felicitar Spears per la notícia, es van mostrar confusos al principi, ja que ella es va referir a «un empatx» que, aparentment, després es va confirmar que era un embaràs. «Vaig perdre molt pes només per guanyar-lo, així que vaig pensar: ‘Què m’ha passat a l’estómac?’ i el meu marit em va dir ‘Estàs empatxada (‘food pregnant’)’», va explicar la cantant de ‘Baby one more time’.

Spears també va avançar que sortirà menys al carrer per evitar les fotografies dels paparazzis i va confessar que en els seus dos anteriors embarassos va patir depressió perinatal. «Les dones no parlaven d’això llavors. Algunes persones consideraven perillós si una dona es queixava així amb un nadó dins d’ella, però ara les dones parlen d’això amb naturalitat. Gràcies a Jesús que no hem de mantenir aquest dolor en secret reservat», va afegir. Spears té dos fills, de 15 i 16 anys, fruit del seu anterior matrimoni amb Kevin Federline.

La notícia és simbòlica, ja que l’any passat, quan Spears va suplicar a la Justícia de Califòrnia el final de la seva tutela legal, va denunciar que, tot i que li agradaria tenir una criatura, el seu tutor, en aquest llavors el seu pare, no la deixava anar al metge per treure’s el DIU (dispositiu intrauterí) que tenia inserit en contra de la seva voluntat. A finals de l’any passat es va posar fi al mecanisme pel qual el pare de la cantant va portar les regnes de les seves finances i vida personal durant gairebé 14 anys, una situació legal tan controvertida que va derivar en escàndol internacional gràcies a la insistència dels fans de Spears.

La seva trajectòria

L’artista, que ha venut més de 100 milions de discos, ha recuperat la seva autonomia i aviat podrà fer ús del seu patrimoni de 60 milions de dòlars, una situació radicalment diferent de la de fa uns mesos, quan havia de demanar permís per sortir de casa i gastar un dòlar.

Al seu horitzó immediat destaca el seu compromís amb Sam Asghari, un ballarí que va conèixer el 2016 durant el rodatge del videoclip ‘Slumber party’, tot i que ja es refereix a ell com a marit. La parella va anunciar l’enllaç a través d’Instagram, plataforma que s’ha convertit en l’única via de contacte entre la cantant i el seu públic.