Una fotografia del rei emèrit Joan Carles I acompanyat de les seves dues filles, les infantes Cristina i Elena, amb alguns dels nets publicada ahir, divendres, ha aixecat polseguera. El motiu: el possible ús de Photoshop per afegir integrants de la família a la imatge i, també, la vestimenta dels protagonistes.

Davant la polèmica suscitada pel suposat retoc de la fotografia, l’entorn del Rei emèrit ha remès a l'agència Europa Press una altra foto de la visita dels seus familiars a Abu Dhabi. El Rei emèrit continua disfrutant d’uns dies en companyia de la seva família al país on es va traslladar l’agost del 2020 després d’abandonar Espanya a causa de les diverses polèmiques que van sortir a la llum.

En aquesta segona imatge es poden veure les cames de Pablo Urdangarin, el principal element en discòrdia de la primera fotografia, ja que els pantalons ‘oversize’ de Victoria Federica les tapaven i semblava que el fill d'Iñaki i Cristina hagués estat afegit a la foto. Amb aquesta segona fotografia, l’entorn de Joan Carles I intenta posar fi als rumors i la polèmica que ha suscitat l’altra.