El manresà Jordi Cruz s'ha convertit en protagonista d'una de les darreres polèmiques que han fet incendiar les xarxes socials. El cuiner, reconegut per ser un dels membres del jurat del programa televisiu Masterchef, s’ha posicionat en una entrevista al diari 20 Minutos a favor de la gestió de la pandèmia de la Comunitat de Madrid. I el seu "em caso amb Isabel Díaz Ayuso demà mateix" no ha agradat massa.

El cuiner, que ha recordat que va viure els seus inicis en l’ofici primer a Berga i després a Manresa, ha parlat sobre com la Comunitat de Madrid es va mostrar més permissiva amb les mesures covid per a l'hostaleria. En ser preguntat sobre si, amb perspectiva, s'arrepenteix l'haver lloat fa uns mesos el Madrid dels populars, el manresà reitera la seva posició. «Continuo pensant-ho igual. Ho reafirmo i em caso amb Ayuso demà». 

El bagenc matisa aquestes paraules, justificant que les emet des de la seva posició com a hostaler. "Hem viscut una situació amb poca ajuda, i allà s'ha lluitat perquè els bars i restaurants estiguessin oberts", diu.

"Es clar que hem de sobreviure i protegir-nos de la pandèmia, però hem d'intentar que, a part de no morir per covid, no morim de gana", apunta. Per aquest motiu, el cuiner valora positivament la "política constructiva" del govern d'Ayuso i afirma que a Madrid s’ha viscut una situació molt diferent a la que ha experimentat l’hostaleria catalana. "A Barcelona no ha passat el mateix, hem tingut molts problemes que tothom coneix. I la classe política és un d’aquests problemes», sentencia. «Jo si ha fet coses amb les mascaretes, si és del PP... Jo no parlo del seu partit, ni del seu germà, sinó de la gestió de la senyora Ayuso que em sembla que ha sigut molt bona per a l’economia turística de la ciutat», afegeix. 

Les seves paraules l'han convertit en trending topic a Twitter, on la seva postura envers la presidenta de la Comunitat de Madrid no ha convençut massa.