La filla petita del president rus Vladímir Putin, Katerina Tikhonova, de 35 anys, està sortint amb un ballarí professional de ballet de 52 anys, amb el qual té una filla de 2 anys, segons informacions del diari alemany ‘Der Spiegel, que replica el britànic Daily Mail.

Katerina, de 35 anys, és la segona filla que el president va tenir amb la seva exdona Liudmila Xkrébneva. Es dedica a investigacions relacionades amb la intel·ligència artificial i fins a 2017 va estar casada amb l’empresari Kirill Xamalov.  La premsa russa també assenyala que té un càrrec directiu en una empresa russa de processament de gasos i petroquímics.

Director d’un ballet alemany

Després de la seva separació de Xamalov va començar a sortir amb Ígor Zelenski, ballarí professional i director del Ballet Estatal de Baviera (Alemanya) fins que el va deixar a l’abril, segons el ‘Daily Mail’.

Els motius pels quals va deixar el càrrec no estan del tot clars, tot i que el diari britànic assegura que va ser perquè es va negar a condemnar la invasió russa d’Ucraïna.

Des del mateix mitjà asseguren que la filla del president rus va viatjar freqüentment des de Rússia (on tenia la seva residència) a Alemanya entre 2017 i 2019 per estar amb la seva filla i amb Zelenski.

Sense relació

Finalment, el 2019 es va mudar a Munic amb el ballarí, una decisió que resulta sorprenent, ja que Putin ha manifestat en diverses ocasions el rebuig que sent contra ciutadans russos que viuen a Occident.

Malgrat que Ígor Zelenski comparteix cognom amb el president ucraïnès Volodímir Zelenski, el diari britànic descarta una relació entre tots dos. El xicot de la filla de Putin, segons el mitjà, «va néixer a Rússia» i té «arrels georgianes».