Si fa dos anys li haguessin dit que col·laboria amb el cantant Abraham Mateo, reconegut per cançons com "Vamos que nos vamos" o "Señorita", no s'ho hagués cregut. Aquesta és la reflexió que fa la tiktoker manresana Nadine Romero sobre la seva trobada aquesta setmana amb l'artista gadità. "Quan era petita ja sabia qui era, però mai m'hagués imaginat poder treballar amb ell en persona", admet la bagenca.

Amb motiu de promocionar "Quiero decirte", el nou senzill de Mateo i Ana Mena, un grup de tiktokers, entre els quals hi havia Romero, va reunir-se amb el cantant aquest dilluns a Barcelona. Artista i influencers van crear continguts amb la finalitat de donar-li promoció a les xarxes a "Quiero decirte".

@nadineromero3 M’encanta la nova song i el nou trend @abrahammateo ✨✨✨✨✨#parati #pertu #fyp #foryou #foryoupage #dance #ball #baile #trend ♬ Quiero Decirte - Abraham Mateo & Ana Mena

Per Romero, que a banda de ser tiktoker és coreògrafa, la tasca va ser fàcil i alhora enriquidora. "Em feia il·lusió poder fer alguna col·laboració amb ell, ja que és una persona reconeguda", comenta.

Trobar-se cara a cara amb Abraham Mateo va ser una experiència gratificant per a la influencer bagenca. De l'artista, en destaca la personalitat i assegura que, a part de ser "encantador" és "un noi molt treballador i té molt bona veu".

@annersite Familia🥹❤️ @abrahammateo #QuieroDecirte @David Pascual @Laia Oli 💖 @Camila Rivera 🦋 @nadineromero ♬ Quiero Decirte - Abraham Mateo & Ana Mena

Com a anècdota, la manresana destaca l'habilitat del cantant amb el català. "El vaig reptar a parlar en català i em va sorprendre, ja que coneixia algunes paraules", recorda.

La bagenca Nadine Romero amb Abraham Mateo i altres creadores de contingut catalanes Arxiu particular

Romero defineix l'experiència com una una oportunitat per reunir-se amb altres creadors de contingut de Catalunya, com Annersite, David Pascual i Laia Oli, entre altres. "Encara que va ser d'imprevist, va esdevenir un punt de trobada entre nosaltres", conclou.

La trobada ha quedat immortalitzada al perfil amb més de 100 mil seguidors de Romero, qui de ben segur no oblidarà l'experiència de compartir pantalla amb Abraham Mateo.