No és cap secret que Tom Cruise pertany fa anys a la Cienciologia i molts són els rumors que giren entorn de la seva participació en aquesta doctrina religiosa; fins i tot les seves relacions amb Mimi Rogers, Nicole Kidman i Katie Holmes, van acabar a causa del seu fort vincle amb aquesta església fundada a la dècada de 1950 per L. Ron Hubbard. 

Ara, dues companyes de professió l’han acusat de crims contra la humanitat. Una d’elles és l’actriu Leah Remini, que també va estar vinculada a la Cienciologia, però va aconseguir sortir-ne. Actualment, és una de les veus més crítiques contra aquest moviment i que apunta contra Cruise des de fa anys.

De fet, el 2018, va confessar que l’actor era la segona persona amb més poder dins de la Cienciologia: «Tom està al corrent dels abusos que es produeixen a la Cienciologia. Ell n’ha sigut part i ha administrat càstigs personalment a alts membres de l’església», va assegurar llavors.

Una altra de les actrius que han criticat Cruise és Claire Hadley, que va formar part de la Cienciologia temps enrere i acaba de denunciar públicament que Tom Cruise promou un moviment que la va obligar a tenir dos avortaments, per la qual cosa ha assegurat que l’actor comet «crims contra la humanitat». «Sap exactament a què està donant suport i els abusos de l’organització», ha declarat a diversos mitjans nord-americans.