Fa exactament vint anys la telefonia mòbil no era el que és ara. Aquí i allà començaven a veure's els primers models que no eren un trasto i que podien utilitzar-se, a part de per trucar, per fer fotografies o posar tons. El 2002 no massa persones tenien encara aquest tipus de tecnologia que revolucionaria la vida social els anys següents.

En un vídeo compartit a TikTok es pot veure l'artista Shakira sorpresa després de veure un grup de fans asiàtics fent-li una foto. Aquesta, interessada per l'artefacte, comença a preguntar a la parella de fans les característiques d'aquest nou mòbil. "Això és una càmera?" pregunta sorpresa. A les respostes afirmatives pregunta si funciona a Amèrica.

En un moment donat de l'enregistrament, que ja té 1,3 milions de visualitzacions a Twitter, afirma "Gràcies a Déu, perquè imagina tots els paparazzis així: "mentre fa el gest de fer fotos. Encara era aviat, però Shakira va veure el futur en què ens trobem ara. Al final entre rialles se sorprèn encara més quan descobreix que també pot gravar vídeos.