Una de les incògnites d'una de les notícies de la premsa rosa de l'estiu, la separació de Gerard Piqué i Shakira i la relació del blaugrana amb una estudiant de relacions públiques que treballava per a ell, ha estat revelada. Es tracta de la identitat de la jove. El diari britànic 'The Sun' publica el seu nom: Clara Chia Marti, una jove de 23 anys a la qual el futbolista hauria conegut quan ella era cambrera i a la qual més tard va contractar per a la seva productora Kosmos, on segueix empleada.

Si bé la ruptura amb Shakira es va produir al juny, la publicació assegura que esportista i l'estudiant porten veient-se des de fa força temps. "Gerard i Clara s'han estat veient durant mesos. Ella és una estudiant que també treballa per a ell en la seva oficina, organitzant esdeveniments. Han mantingut la seva relació en secret, però tots els que els envolten saben el que està passant".

I continua: "La gent l'ha ajudat a mantenir el romanç en secret i ha esborrat els comptes de Clara en les xarxes socials perquè no puguin trobar fotos d'ella. Només això fa que els seus companys pensin que va de debò".

El passat 6 de juliol les Mamarazzis ja confirmaven a EL PERIÓDICO que la jove, "identificada com a C. i de la qual porten informant des de l'exclusiva del passat 1 de juny, treballa en Kosmos, l'empresa de Piqué. Però, en contra del que s'ha fet públic en altres mitjans, no és la mà dreta del futbolista en la signatura, sinó una empleada més.

De fet, és una de les últimes incorporacions que s'han fet a Kosmos després dels bons resultats que aquesta ha tingut. I afegeixen que tots dos tracten de mantenir una relació laboral molt discreta i que gairebé no es relacionen en el treball".