Un dels moments més comentats dels Emmy 2022 ha tingut Leonardo DiCaprio com a protagonista sense ser present a la gala. Ha passat quan el presentador, Kenan Thompson, s’ha dirigit a Zendaya, la guardonada protagonista d’‘Euphoria’, i ha assegurat que l’actriu, que acaba de fer 26 anys, ja és massa gran per aspirar a ser la parella de DiCaprio.

«Zendaya acaba de fer 26 anys. 26 és una edat estranya a Hollywood. Ets prou jove per interpretar una estudiant d’institut però massa gran per sortir amb Leonardo DiCaprio», ha deixat anar l’humorista. Els convidats no han ocultat la seva estupefacció davant el comentari. I Zendaya, en sentir-ho, s'ha tapat la cara.

El comentari, que arriba unes setmanes després que es confirmés que DiCaprio va trencar amb la seva última nòvia, l’argentina Camila Morrone, just quan ella va fer 25 anys, s'ha viralitzat ràpidament. De fet, cap de les parelles del protagonista de ‘Titanic’ han seguit amb DiCaprio una vegada superats els 25. Amb Gisele Bundchen va tallar quan en va fer 23, i amb Blake Lively, Kelly Rohrbach i Nina Adgal va fer el mateix una vegada van fer els 25.