La recerca del paparazzi Jordi Martin sobre Gerard Piqué ha donat nous fruits. Martin ha explicat a Twitter que l'esportista va ser infidel a Shakira el 2012 amb Bar Refaeli, la famosa model israeliana, ex de l'actor Leonardo DiCaprio. La notícia ha deixat anar una nova bomba i encara complica més la relació que hi ha entre Piqué i Shakira, que van formalitzar la separació fa uns mesos arran de la relació del futbolista amb Clara Chía.

L'artista colombiana ha quedat molt afectada per tota la informació que ha vist la llum sobre possibles infidelitats per part de la seva exparella. D'acord ara amb Jordi Martin, el jugador del FC Barcelona hauria estat infidel a la seva parella molt abans del que es pensava: el 2012. Això ja no canvia res, però sí que produeix més recels i encén encara més l'incendi dels darrers mesos.

Aquestes darreres notícies s'uneixen a les imatges que s'havien compartit fa uns dies als mitjans espanyols. En aquestes fotografies es pot veure Shakira i Piqué discutint a la coberta d'un vaixell durant unes vacances.