Allà on va Rosalía crea expectació entre el públic i les xarxes socials. En una de les darreres actuacions que ha tingut dins del context de la seva gira Motomami World Tour hi ha hagut una escena que s'ha fet viral. Després del seu suport a Shakira i una petició de matrimoni a Toronto, l'artista s'ha tornat viral després de ser colpejada amb un ram de flors a la cara.

Tot va passar quan la cantant de Sant Esteve Sesrovires estava acabant una de les seves interpretacions. Llavors, un assistent va llançar un un ram de flors, que va acabar impactant-li a la cara. Perplexa pel que acaba de passar, al final s'ho pren bé, fent veure que llança una fletxa seguint la trajectòria que ha recorregut l'objecte.

Ben segur la persona que va llançar el ram no volia colpejar directament la cantant, però així va ser. Els vídeos del que va passar es van viralitzar de seguida a totes les xarxes socials, especialment a Twitter. Allà precisament, la cantant s'ha pronunciat sobre els fets, demanant no llançar coses a l'escenari. "Si sou tan motomamis que les tireu igualment, doncs tireu-les al costat oposat d'on estigui jo", ha comentat.