La influencer Laura Escanes podria haver mantingut una relació extramatrimonial amb Míster Jägger, streamer i guanyador de l’última vetllada de l’any organitzada per Ibai Llanos. Així ho va avançar el podcast Mamarazzis d'El Periódico, del mateix grup editorial que Regió7, però ara n’han afegit més detalls.

Pocs dies després d’anunciar la seva ruptura a través d’un comunicat a Instagram, van sortir els rumors que una possible infidelitat hauria sigut la causant de la crisi entre Laura Escanes i Risto Mejide. En un primer moment es parlava d’un ‘coach’ del programa ‘El Desafío’ d’Antena 3, però la influencer va desmentir aquesta relació a la periodista Laura Fa, de Mamarazzis. Tot i així, des de la productora del programa defensen que tots dos mantenen molt bona sintonia.

Risto Mejide pren la iniciativa i decideix posar fi al seu matrimoni amb Laura Escanes després de descobrir que ella i Míster Jägger podrien ser més que amics. La influencer i l’streamer, amb més d’1 milió de seguidors a YouTube i Instagram, es van conèixer a la gala ESLAND el 17 de gener passat.

Aquesta informació arriba al presentador de ‘Todo es mentira’ al maig, però la parella intenta salvar el seu matrimoni i sobreposar-se a la seva crisi sentimental. Fins i tot passen l’estiu junts. Però la tensió i el malestar entre ells sembla no minvar, motiu pel qual el presentador pren la decisió de divorciar-se.

Ara per ara, Laura Escanes i Risto Mejide continuen vivint sota el mateix sostre, tot i que es coneix que la influencer està buscant un nou habitatge a Madrid de la mà de Pablo Castellano, marit de María Pombo.

Després del comunicat que el ja exmatrimoni va compartir a les xarxes socials, Risto Mejide va activar el seu compte a ‘Raya’, una aplicació de cites molt selecta on només es troben famosos i milionaris.

Escanes va desmentir ahir que tingués parella, però en cap moment nega que hagi mantingut una relació extramatrimonial amb Míster Jägger.