Justin Bieber s’ha vist obligat a suspendre fins a nou avís tots els seus concerts de la seva gira mundial ‘The Justice World Tour’, inclosos els de Barcelona i Madrid, previstos per al gener del 2023. La notícia arriba un mes després que el mateix Bieber anunciés a les seves xarxes socials que havia d’ajornar les seves presentacions per raons de salut mental i física.

A l’anunci d’aquest setembre, el cantant canadenc va dir que l’esgotament s’havia apoderat d’ell i que necessitava «fer de la salut la prioritat». I la suspensió va ser arran d’haver revelat que li havien diagnosticat la síndrome de Ramsay Hunt, una malaltia que va deixar meitat de la seva cara paralitzada durant setmanes.

Justin Bieber va intentar fer un esforç i va realitzar alguns concerts després de la suspensió d’altres, però finalment s'ha vist obligat a fer el comunicat informat que havia de posposar les actuacions: «Vaig fer sis concerts en directe, però em va afectar molt... Em prendré un descans de les gires, de moment. Estaré bé, però necessito temps per descansar i recuperar-me», va afirmar en el comunicat del setembre.

Així doncs, aquest dijous s’ha fet oficial que s’ajornaran fins al 25 de març del 2023, segons informa la revista TMZ.

Què passa amb les entrades?

Les persones afectades dels concerts de Barcelona i Madrid hauran de mantenir igualment les seves entrades, ja que seran vàlides per a les dates que s’anunciïn més endavant. Segons ha assegurat la promotora Doctor Music, pròximament s’anunciaran aquestes noves dates.