La demanda per la custòdia dels fills de Shakira i Gerard Piqué ja és ferma. Així ho han explicat les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez al podcast de Prensa Ibérica Mamarazzis. Les periodistes afegeixen que es va presentar als jutjats de Barcelona la setmana passada i que ara ha de ser ratificada per un jutge nord-americà. A més ha més, han desmentit les informacions publicades que el futbolista pugui emportar-se els nens a Barcelona durant els 10 dies que passarà al mes amb ells ja que estaran escolaritzats a Miami. Tot i que sí que ho farà quan passi amb ells en període de vacances.

Això és produeix 48 hores després que el programa 'Sálvame' compartís unes imatges de la cantant colombiana que han preocupat els espectadors i els més fans de la seva música. Segons comentaven els realitzadors i col·laboradors del programa de Telecinco, les imatges provenien directament del mòbil d'un testimoni que havia vist l'escena. Segons comentaven a Sálvame, la cantant colombiana hauria estat fotografiada trista i plorant.

Les imatges eren d'un testimoni directe. “Ens expliques que vas coincidir amb Shakira divendres passat, on va ser?” preguntaven des del programa. Ell responia “A Esplugues, a Barcelona, a prop d'on viu ella”, responia el testimoni. “Estava amb dues amigues i estava malament. Ella anava amb xandall, la veritat que anava… Tenia mala cara i, des que va arribar, parlava per telèfon en anglès”.