La cantant i actriu Irene Cara ha mort als 63 anys per causes encara desconegudes, segons ha informat el seu representant en una publicació en el seu compte oficial de Twitter. El cos de l’artista va ser trobada aquest divendres passat a la casa que tenia a Florida.

«No puc creure que hagi hagut d’escriure això, i molt menys publicar la notícia. Per favor, comparteixi els seus pensaments i records de la Irene. Estaré llegint tots i cada un d’ells i sé que ella estarà somrient des del Cel. Ella adorava els seus fans», ha lamentat el seu mànager en una publicació a les xarxes socials.

D'origen porto-riqueny, la carrera musical de Cara va començar després que posés veu a 'Fame', la icònica cançó de la capçalera de l'homònima pel·lícula en què va interpretar Coco Hernández. Va aconseguir el primer i quart lloc, respectivament, de l'UK Singles Chart del Regne Unit i del Billboard Hot 100 dels Estats Units, dues de les llistes més importants als anys 80.

Tres anys després d'aquest llançament, l'artista va tornar a assolir la glòria en posar veu a 'Flashdance... What a feeling', tema principal de la banda sonora de 'Flashdance' amb què va aconseguir un Òscar a la millor cançó original i un Premi Grammy a la millor interpretació vocal femenina pop.

A més d'aquestes grans fites, Cara ha publicat 3 discos d'estudis i 7 de banda sonores, i ha firmat 16 singles més. També ha format part de 8 musicals, entre ells 'Jesucrist Superstar', 11 sèries, com 'Kojak', i 18 pel·lícules, inclosa la mencionada 'Fame'.