Cristina Pedroche, embarassada

Lecturas ha deixat anar la bomba aquest dimecres | La presentadora, de 34 anys, tornarà a protagonitzar enguany les campanades amb Alberto Chicote

Redacció

La presentadora Cristina Pedroche està embarassada. La notícia ha saltat (una exclusiva de ‘Lecturas’) pocs dies abans que la parella del xef Dabiz Muñoz presenti de nou les campanades d’Antena 3. Serà la nit de Cap d’Any més especial de la parella, que ja fa vuit anys que estan junts.

La presentadora, de 34 anys, ha anat informant amb comptagotes de la seva vestimenta per la nit de les campanades, tot un esdeveniment mediàtic que tornarà a presentar acompanyada d'Alberto Chicote.

La pròxima maternitat marcarà el ‘look’ de Pedroche, sens dubte. «Aquest any és l’any. És molt fort. Per a mi és molt fort perquè cada any ha de ser fort, bonic però fort», avançava Pedroche a ‘El Hormiguero’ en un to que ara s’endevina gairebé profètic. «Hi haurà gent que ho entengui i gent que no, però crec que arribarem als cors de tots els espanyols».

Es dona la circumstància que no fa gaire, concretament al març, la col·laboradora de ‘Zapeando’ va parlar en una entrevista sobre la seva maternitat, i no semblava imminent: «No he dit que no vulgui ser mare, sinó que no entra en els meus plans ara. Si hi entrés, ho explicaria, perquè soc una persona transparent, no ho són només els meus vestits», va dir aleshores.