Tamara Falcó i Íñigo Onieva es reconcilien

La filla d'Isabel Preysler i Carlos Falcó i l’enginyer d’automòbils i empresari hoteler han reprès la seva relació tres mesos després de la seva ruptura

Tamara Falcó i Íñigo Onieva

Tamara Falcó i Íñigo Onieva / EPC

Redacció

Tamara Falcó i Íñigo Onieva s’han reconciliat tres mesos després. Segons ha avançat la revista ‘¡Hola!’, la filla d’Isabel Preysler i Carlos Falcó i l’enginyer d’automòbils i empresari hoteler han reprès la seva relació després de la ruptura que va transcendir el setembre de l’any passat.

Després de confirmar-se que el 30 de novembre tots dos van protagonitzar una trobada, diferents mitjans ja apuntaven que aquest nadal tots dos havien tornat a veure’s en diferents ocasions. Ara, es pot confirmar que s’han donat una segona oportunitat.

Abans de la seva ruptura, la parella havia posat data al seu casament: el 17 de juny del 2023. Tanmateix, les imatges d’Onieva fent-se un petó amb una altra dona al Festival Burning Man, als Estats Units, van conduir a la ruptura més sonada de la premsa del cor del 2022.

Però el temps sembla haver curat les ferides i ni tan sols els rumors de relació de Falcó amb l’empresari Hugo Arévalo han frenat la reconciliació.