‘El hormiguero’

Tamara Falcó revela nous detalls del seu casament que no havia explicat

Redacció

Tamara Falcó va acudir aquest dijous a ‘El hormiguero’ poc abans de saber-se que el casament de la marquesa de Griñón amb l’empresari Íñigo Onieva, programada per al pròxim 17 de juny, seguirà endavant. La visita de l’aristòcrata, de 41 anys, al programa de Pablo Motos ha servit per esbrinar nous detalls sobre el casament que se celebrarà a la finca El Rincón.

La reconciliació entre la ‘socialité’ i el seu nòvio s’ha consolidat amb una nova petició de mà a Finlàndia: «Érem al Pol Nord i de sobte em va fer la sorpresa. Ha sigut tot massa ràpid, però estem contents tots dos», va explicar. Així mateix, la col·laboradora habitual del ‘talk show’ d’Antena 3 ha revelat que Onieva se li va declarar amb un anell renovat: «L’Íñigo diu que és com ell, una versió millorada», va dir la marquesa, que no va lluir la seva nova joia davant les càmeres perquè l’estan «ajustant».

Quant al vestit de núvia, Falcó prefereix reservar-se nova informació al respecte, tot i que no té cap dubte que col·laborarà amb l’estilista Juan Avellaneda: «Tenim cinc mesos encara i ell ja té moltes idees pensades», ha avançat sobre el treball junt amb el seu bon amic, que, per ara, ho té «més clar» que ella.