Dua Lipa, de gira gastronòmica per Catalunya

L’artista britànica passa uns dies al país i torna a presumir de bon gust a les xarxes socials mostrant alguns d’«els seus restaurants i cellers preferits»

Dua Lipa amb una copa de vi durant la seva darrera visita a Catalunya

Dua Lipa amb una copa de vi durant la seva darrera visita a Catalunya / DUA LIPA

Redacció

Com ja va fer el juny del 2022, Dua Lipa ha tornat a compartir a les xarxes socials el seu ‘tour’ gastronòmic per Barcelona i, a més, la seva visita a diversos cellers catalans. L’artista britànica, rutilant estrella del pop, ha publicat un missatge a Instagram (més de 87 milions de seguidors) i Twitter (més de 10 milions) en el qual explica que ha passat uns dies «a Barcelona i Catalunya» anant als seus «restaurants favorits».

Un d’aquests, segons el que ha compartit, el Gresca, al carrer de Provença de la capital catalana, local on, pel que sembla, va cada vegada que trepitja la ciutat. A les xarxes socials es pot veure que ha menjat ostres o una de les seves especialitats, el sandvitx de trompetes de la mort, formatge fos i rovell d’ou curat. Un altre dels esmentats per Dua Lipa ha sigut el restaurant venecià Xemei, al passeig de l’Exposició de Barcelona. En la seva anterior visita gastronòmica va passar pel Disfrutar, de dues estrelles Michelin.

«He passat uns dies a Barcelona i Catalunya anant als meus restaurants preferits, fent nous amics i coneixent alguns dels meus productors de vins naturals favorits. Un veritable plaer conèixer gent meravellosa i el procés darrere del vi que m’encanta gaudir i compartir amb la gent que estimo», ha escrit la diva pop.

I quins són els cellers on ha anat? Doncs segons explica ella mateixa ha conegut, recomanada pel seu amic i enòleg Ochin Clovis, els viticultors de Clos Lenticus (Sant Pere de Ribes), Emi Mutombo i Partida Creus (tots dos de Bonastre, Tarragona). Al seu missatge, Dua Lipa acaba dient que desitja tornar aviat.