Una polonesa assegura ser Madeleine McCann

La jove de 21 anys ha demanat permís als progenitors de la nena desapareguda per fer-se les proves d’ADN

Les similituts entre Madeleine McCann i la jove polonesa

Les similituts entre Madeleine McCann i la jove polonesa / @iammadeleinemccan

EP

Julia, una jove polonesa de 21 anys, afirma ser Madeleine McCann, la nena desapareguda a Portugal el maig del 2007 i de qui encara es desconeix el parador. I en un compte d’Instagram, ‘@iammadeleinemccann’ mostra amb imatges els detalls que l’han portat a treure aquesta conclusió.

La noia polonesa assegura que els seus pares mai li han volgut parlar del seu passat i que es van negar a mostrar-li el seu certificat de naixement. A més té marques de naixement similars a les de Madeleine. Té la mateixa taca a l’ull i les pigues al clotet de la barbeta que s’observen en les fotografies de la desapareguda.

A més, Julia mostra a Instagram les similituds físiques que té amb Gerry i Kate McCann, els pares de Madeleine. La jove polonesa té els ulls i el somriure similars als de Kate i les orelles i el nas com Gerry.

La jove polonesa ja es va intentar posar en contacte amb la policia del Regne Unit i Polònia, però no li van fer cas. «Vaig trucar a la policia local, a la policia de la ciutat capital, a la policia MET, a la policia de Portugal i a Crimestoppers. Fa uns mesos també vaig parlar amb Operation Grange», explica. En el seu compte d’Instagram demana als pares de Madeleine McCann poder posar-se en contacte amb ells per fer-se les proves d’ADN.