Relación sentimental

Qui és Rose Hanbury, la presumpta amant del príncep Guillem

A l'esquerra Rose Hanbury, la presumpta amant del príncep Guillem

A l'esquerra Rose Hanbury, la presumpta amant del príncep Guillem / EPC

Redacció

La marquesa de Cholmondeley, la presumpta amant del príncep Guillem d’Anglaterra ha tornat a sortir a la palestra després de les informacions d’alguns de principals tabloides britànics –‘Daily Mail’, ‘The Mirror’ i ‘The Sun’– que haurien passat el dia de Sant Valentí junts.

No és la primera vegada que el nom de Rose Hanbury és destacat pels mitjans com l’‘altra’ parella sentimental del fill gran del rei Carles III i la princesa Diana. I és que ella i el príncep Guillem es mouen en els mateixos cercles, ja que l’àvia d'Hanbury, Lady Elizabeth Lambert, va ser dama d’honor de la reina Elisabet II.

Hanbury, present a molts esdeveniments reals, fins i tot va estar convidada al casament de Guillem i Kate Middleton el 2011. Segons experts de la Casa Reial britànica, Hanbury mantenia una gran amistat amb Kate que va començar quan les dues van coincidir fent tasques de caritat amb l’Hospici Infantil d’East Anglia, una relació que va finalitzar amb els rumors sobre la suposada infidelitat del príncep amb la marquesa de Cholmondeley, fins al punt que la consort la va vetar de les celebracions de la família reial britànica.

La marquesa va treballar durant uns quants anys de model, estant dins el planter de la prestigiosa Storm Models, l’agència que va descobrir Kate Moss.

La presumpta amant del príncep Guillem es va convertir en marquesa el 2009 després de contraure matrimoni amb David, el setè marquès de Cholmondeley. Entre la parella hi ha una diferència d’edat de 23 anys, ja que ella té 37 anys i el seu marit 60.

Fruit d’aquest matrimoni van néixer els seus tres fills que també ostenten títols nobiliaris: Alexander, comte de Rocksavage; Oliver, Lord Cholmondeley i Lady Iris. La família viu a la finca de Houghton Hall a Norfolk, situada molt a prop de la casa de camp de Kate i Guillem, Anmer Hall.