Moda

Els ‘àngels’ de Victoria’s Secret tornaran a desfilar aquest any

La controvertida desfilada de llenceria tornarà després de tres anys en què la marca ha sigut renovada

EFE

La polèmica desfilada de roba de llenceria Victoria’s Secret tornarà aquest any a la passarel·la després d’una aturada de tres anys i una renovació de la marca, d’acord amb el director financer de l’empresa, Timothy Johnson.

La companyia, les supersmodels de la qual són conegudes com a «àngels» perquè desfilaven amb ales, va anunciar el 2019 la seva retirada de la passarel·la enmig d’una controvèrsia per vendre una imatge falsa que cossos extremadament prims eren els perfectes, d’imatge sexualitzada de la dona, falta de diversitat, i la caiguda de la marca.

L’espectacle, que es transmetia per televisió, també havia perdut audiència i el 2020 també es van donar a conèixer, després d’un reportatge del ‘New York Times’, denúncies de models i empleades d’assetjament i intimidació per part de directius, que aquests van negar.

Data sense especificar

Malgrat que la marca de llenceria havia dit que la desfilada tornaria, no es va especificar quan i Johnson tampoc va donar gaires detalls en fer l’anunci durant la presentació dels guanys trimestrals, ha assenyalat avui la revista ‘People’.

El cap financer va ser parc i va indicar que es té previst invertir més en mercadotècnia per crear consciència de marca i recolzar la nova versió de la nostra desfilada de moda, que vindrà més endavant aquest any».

Un portaveu de l’empresa va assegurar a ‘People’ que la companyia està compromesa a defensar les dones i que està «sempre innovant i ideant en tots els àmbits per continuar posant el nostre client en el centre de tot el que fem».

Entre les famoses que s’han penjat les ales per a aquesta desfilada, que es va començar a realitzar el 1995, figuren Tyra Banks, Adriana Lima, Gigi Hadid, Heidi Klum, Gisele Bundchen o Kendall Jenner, entre altres models, i el seu espectacle musical també ha comptat amb estrelles de la música com Justin Bieber, Rihanna, Justin Timberlake, Jay-Z, Katy Perry o Usher.

{"youtubeEmbed":[]}