Anunci a TikTok

Anunci inesperat: Rosalía, emocionada amb el seu anell de compromís

La cantant de Sant Esteve Sesrovires ha aprofitat el llançament de l'EP conjunt amb Rauw Alejandro per donar la notícia

Captura de TikTok on es veu Rosalía lluint un anell

Captura de TikTok on es veu Rosalía lluint un anell / TikTok

Redacció

La relació de Rosalía i Raw Alejandro va vent en popa. Tant, que l’artista del Baix Llobregat acaba de pujar un vídeo en el seu compte de TikTok en el qual, visiblement emocionada, llueix el que sembla un anell de compromís, anticipant més que possibles plans de casament.

Rosalía i Rauw Alejandro van mostrant la seva complicitat de manera cada vegada més evident, pujant vídeos a les xarxes socials compartint moments íntims i desfilades per catifes vermelles de premis musicals. Fins i tot ja han publicat un treball musical conjunt. Es tracta d' ‘RЯ’, un EP format per tres temes que han publicat precisament aquest divendres 24 de març. 

L'anunci del possible compromís apareix al videoclip de 'Beso', un dels tres temes que la cantant de Sant Esteve Sesrovires ha publicat amb el seu xicot.

Ja fa dos anys que oficialment són parella, malgrat que es coneixen des de fa més temps, i la seva relació és tan completa que inclou una fructífera relació artística que inclou tres recents col·laboracions amb cançons que acaben de fer públiques.